24. januar - 1. februar 2025

Program

Ubeskrivelig

Nordlysfestivalen arrangerer gratisforestillinger for barn på Veita!

Side 31 Ubeskrivelig

Silje og Ola elsker dans og musikk. Sammen med publikum vil de prøve å sette ord på det de opplever. Men av og til kan det virke nesten helt... Ubeskrivelig!

Kjenner du at det sitrer i kroppen av de rare lydene som Ola lager? Eller at du har lyst til å drømme deg bort? Blir du trett? Og hva føler man selv når Silje beveger seg mykt som en katt mellom benkene?

Velkommen inn i en fargerik og lysfull arena, der man tar plass på fine sittebenker og får en danse - og musikkopplevelse virkelig tett på kroppen.

Med tanken om a kunst kan være et godt utgangspunkt både for diskusjon og for å la fantasien løpe, ønsker kunstnerne å inspirere til å snakke om kunstopplevelser og å skape glede og engasjement rundt det å se på scenekunst. Forestillingen er i utgangspunktet laget for 1. - 4. klassinger, men i disse åpne forestillingene er alle hjertelig velkommen

Varighet ca. 30 min. Tekst Norsk

Koreografi/dans Silje Solheim Johnsen Komposisjon/musikk Ola Asdahl Rokkones Dramaturgi Jenny Svensson RegikonsulentNanna Elisabeth Berntsen Scenografi Thale Kvam Olsen Snekker Melvin Roy van den Berg
I forprosjektet Håvard Arnhoff (Scenografi) og Lina Killingdalen (Dramaturgi)

Denne spillingen er et samarbeid mellom Nordlysfestivalen og Veitasenteret.

Ubeskrivelig mottar produsentstøtte fra Dansearena nord.

Silje Solheim Johnsen (1986) er utdannet i samtidsdans fra Laban, London og i dansevitenskap, NTNU og hennes virke som dansekunstner er utøvende og skapende. Hun har også undervist mye i Norge, England og USA. Hun jobber mye stedsspesifikt og er opptatt av at dans skal kunne oppleves i forskjellige sammenhenger og at terskelen for å oppleve dans skal være lavere. Hun arbeider med å skape nye, og utvide gamle, arenaer for hvor koreografisk arbeide kan finne sted. I det siste har arbeidet hennes handlet om å gjøre abstrakt dans tilgjengelig for et ungt publikum.

Ola Asdahl Rokkones (1983) er bosatt i Tromsø, og er en av få saxofonister som jobber på tvers av flere sjangre - både med jazz, klassisk musikk og folkemusikk. Som klassisk musiker har han vært solist med flere orkestre i både Norge og utlandet, og han har urfremført musikk av flere komponister. Som jazzmusiker figurerer han i flere band og konstellasjoner. Bak seg har han fire plateutgivelser, og han mottok i 2012 Tromsø kommunes kulturpris.

Billetter

Gratis!

lørdag 02. februar

Kl. 12.00

Gratis!

lørdag 02. februar

Kl. 13.00

Gratis!

lørdag 02. februar

Kl. 14.00

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk