26. januar - 3. februar 2024

Program

KLUMP

I KLUMP tar vi barna med inn i en liten boble der tempoet og støyen fra hverdagen skrus av.

KLUMP2 Kred Nino Felbab

KJØP BILLETTER HER

Hva slags lyd lager en klump? Og hvordan kjennes det å ha en klump i magen? Denne forestillingen er en leken og musikalsk danseforestilling der barna kan undre seg over små, store, fine og vonde klumper. I KLUMP trer barna inn i et rolig og poetisk rom der fantasien får blomstre.

To dansere og en klarinettist omgjør scenen til et rom for utforskning: Hvordan føles en klump? Er den klissete eller fast - og kan noen klumper bråke? Så er det klumpene inni oss - hva betyr det for eksempel å ha klump i halsen? Og hvorfor kjennes det ofte ensomt å ha en klump i magen?

Forestillingen er av og med RAUS danseteater, et utforskende kollektiv som liker å kombinere dans med fysiske objekter. I KLUMP samarbeider de for første gang med klarinettisten Fredrik Lade, som bruker improvisasjon til å skape en intim og personlig setting.

Forestillingen passer for barn i alderen 3-7 år.
Varighet: 25-30 minutter

På scenen: Maja Freiberg og Rakel Øfsti Nesje (RAUS danseteater), Fredrik Lade (klarinett) Musikk: Nils Christian Fossdal Veiledning: Siri Dybwik, Toril Solvang Lysdesign: Thomas Lønning Foto: Nathalia Wiberg, Nino Felbab Video: Eduardo Scaramuzza

Forestillingen er utviklet i samarbeid med RAS, Stavanger Kammermusikkfestival, Elefantteatret, Rogaland fylkeskommune, Sandnes kommune og Tom Wilhelmsens stiftelse. Støttet av Kulturrådet, Stavanger kommune og Trafo

Foto: Nino Felbab

Samfunnsloftet

Takket være støtte fra Samfunnsløftet kan vi tilby gratis billetter til barn under 16 år på denne forestillingen. Du kan hente ut 3 gratis barnebilletter per voksenbillett.

Billetter

fredag 26. januar

Kl. 17.00

Lillescenen, Tromsø Kulturhus

Kjøp billett

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk