29. januar – 6. februar 2021

Program

So Sweet is She

Bli med tilbake i tid når Berit Norbakken og Solmund Nystabakk skal fremføre en helt akustisk konsert i de gamle lokalene på Bangsundbrygga.

P6252108

OBS: Les om våre Korona-retningslinjer før du bestiller billetter

Gjennom å synliggjøre den enorme repertoarrikdommen fra 15- og 1600-tallet ønsker Berit Norbakken og Solmund Nystabakk å fokusere på hvordan historien ikke er én bestemt serie av hendelser eller kjensgjerninger, og hvordan våre fortellinger om den er i stadig endring.

Med sitt unike samspill og sin fordomsfrie omgang med repertoaret, utfordrer duoen tradisjonelle forventninger til musikk, duoformatet og konsertformen. Her får vi musikk av blant annet John Dowland, Robert Johnson, Giulio Caccini og Claudio Monteverdi.

Konserten So Sweet Is She tar oss gjennom et mangfold av kjærlighetserklæringer, fra forelskelse og flirt til lengsel og fortvilelse, i en tidsepoke som rommer både et av diktekunstens høydepunkt hos Shakespeare og operaens fødsel i Firenze.

Deres nære og personlige møter med musikken åpner et felt mellom nært og fjernt, fortrolig og fremmed, mellom tider og steder i verden som eksisterer der virkeligheten og fantasien overlapper hverandre.

Medvirkende:
Berit Norbakken, sopran
Solmund Nystabakk, lutt og teorbe

Billetter

Få billetter!

onsdag 03. februar

Kl. 18.00

Bangsundbrygga

Voksen: 350,-
Student: 200,-

Kjøp billett

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk