24. januar - 1. februar 2025

Program

Tromsø Storband - En nordnorsk stjerneaften

Tromsø Storband inviterer fire fantastiske nordnorske sangere med seg på scenen til en kveld du sent vil glemme. Musikalstjernen Heidi Ruud Ellingsen, popstjerna Mimmi Tamba, rockestjerna Heidi Solheim og stjerneskuddet Iben Arnesen Einan er nemlig klar for å bergta publikum under nordlyset.

Hovedbilde

OBS: Les om våre Korona-retningslinjer før du bestiller billetter

Det er ikke første gang Tromsø Storband står på programmet til Nordlysfestivalen. I fjor hadde de med seg Nils Landgren, året før Wenche Myhre, og det går fortsatt gjetord om Lisa Simone-konsertene i Tromsø.

I 2021 nøyer vi oss ikke med en stjerne, men hele fire fantastisk flotte sangere som skal synge sine egne favorittstorband-låter sammen med hele byens Tromsø Storband under ledelse av Fred Glesnes.

Heidi Ruud Ellingsen fra Narvik som først og fremst er kjent som musikalartist gjennom utallige forestillinger på store nasjonale scener. Hun har blant annet spilt i «Flashdance» på Chateau Neuf, «Så som i himmelen» på Oslo Nye teater og «Mary Poppins på Folketeateret.

Mimmi Tamba er tromsøjente og kjent for sin pop- og teaterkarriere. I tillegg til å gi ut sprudlende god popmusikk har hun også vært aktiv i Oslos teaterliv de siste årene. Blant annet med «Tolvskillingsoperaen», «Lazarus» og «The Book of Mormon».

I tillegg kommer Heidi Solheim, som blir kveldens rocke-alibi. Hun er kjent som vokalist i bandet Pristine, som stadig turnerer både Europa og USA med sin krystallklare bluesrock. Hun er utdannet ved Musikkonservatoriet i Tromsø, og har i tillegg barnemusikkbandet Dinosaus på CVen.

Iben Arnesen Einan er 18 år og går på musikklinja på Kongsbakken videregående skole. Hun har allerede markert seg som en fantastisk sanger under Nordlysfestivalens lunsjkonserter ved tidligere anledninger. Nå tar hun steget opp på den store scenen sammen med Tromsø Storband.

IMG 4094

Iben Arnesen Einan

Billetter

Avlyst!

fredag 05. februar

Kl. 18.00

Hovedscenen, Kulturhuset

Voksen: 500,-
Student: 250,-

Kjøp billett

Avlyst!

fredag 05. februar

Kl. 21.00

Hovedscenen, Kulturhuset

Voksen: 500,-
Student: 250,-

Kjøp billett

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk