24. januar - 1. februar 2025

Program

Utendørskonsert: Sound of Light

En helt unik konsertopplevelse i 3D-lyd under nordlyset

Eau promo CL

I forbindelse med lydinstallasjonen Sound of Light (som du kan lese mer om her) blir det utendørskonsert med det anerkjente ensemblet Electric Audio Unit under nordlyset.

Det norske ensemble Electric Audio Unit presenterer en konsert med elektroakustisk musikk som er komponert spesifikt for 3D-lyd, hvor man får musikken gjennom en sfære med 25 høyttalere plassert rundt og over publikum. Dette gir en helt unik og intim lytteopplevelse.

Det blir fremføringer av både norske og utenlandske komponister, deriblant noen helt rykende ferske verk urfremført under denne konserten.

Om Electric Audio Unit:
EAU (Electric Audio Unit) er et norsk ensemble bestående av komponistene Anders Vinjar, Natasha Barrett og Anders Tveit.

EAU jobber med formidling av elektroakustisk musikk, med spesielt fokus på flerkanalsverk, 3D-lyd og immersive lytteopplevelser.

Ensemblet har siden oppstarten i 2009 fremført hundrevis av både eldre og nyskrevne elektroakustiske verk i Norge og Europa, samt holdt en rekke workshops og masterclasses.

EAU produserer konserter, bestiller nye verk av norske og internasjonale komponister, og arrangerer workshops.

Les mer om EAU på deres egne hjemmesider.

Billetter

Gratis!

søndag 26. januar

Kl. 18.00

Erling Bangsunds plass (utenfor Kulturhuset)

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk