24. januar - 1. februar 2025

Program

Where is my Glow up?

Hvilken oppfatning har jeg av meg selv? Hvordan ser jeg meg selv i verden? Velkommen til Norgespremiere på en ny danseforestilling av The Back Alley Theatre i samarbeid med dansekompani fra DanceLab, Dansens Hus i Tromsø.

3

Denne forestillingen er dessverre avlyst på grunn av uforutsette hendelser. Billetter vil bli refundert.

Identiteten vår er mest skjør i ungdomsårene når utseendet endrer seg, utvikler seg og selvbevisstheten øker. Puberteten fører derfor med seg en kollektiv forventning om å blomstre, spesielt i fysisk forstand. I vår tid, hvor sosiale medier er en del av hverdagen vår, forsterkes denne forventningen. I den virkelige verden er identiteten i stadig utvikling. Å vente på en blomstring, et bluss, er som å jage et konsept i stadig endring, en abstraksjon, noe flyktig og unnvikende. Det å vente på gløden kan få deg til å skjelve, det kan skape usikkerhet, spesielt når du venter på den og den ikke kommer. Eller, du tror kanskje den ikke kommer.

1

Where is my Glow up handler om å akseptere det faktum at vi alle har en usikkerhet i oss selv, det er både en del av vår egen identitet og omgivelsenes identitet. På en måte forener vår usikkerhet oss med våre omgivelser til tross for mange forskjeller.

Laget av BAT (The Back Alley Theatre) dansekompani fra DanceLab, Dansens Hus i Tromsø. Forestillingen ble laget og turnert i Polen gjennom EØS-stipendet Norge sommeren 2023, og er nå klar for Norgespremiere på Nordlysfestivalen.

Produsent: Jarl-Tore Helmobakk, Koreograf: Anna Helmobakk, Komponist: Witold Jarosiński, Visuell design: Jędrzej Borkiewicz
Dansere: TBA

Foto: Pawel Fiejdasz

Logo dancelab cropped

Billetter

Avlyst!

mandag 29. januar

Kl. 18.00

Lillescenen, Tromsø Kulturhus

Kjøp billett

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk