24. januar - 1. februar 2025

Program

Yuri Honing

Yuri Honing er Nederlands virkelig store saksofonstjerne. Med sin tydelige signaturtone kommer han og hans kvartett til Nordlysfestivalen med sin melodiske jazz.

Persfoto Yuri Honing 2018 Mariecke van der Linden

Med sin høyt anerkjente akustiske kvartett, kommer Nederlands mestselgende artist og tredoble nederlandske Grammy-vinner-saksofonist og komponist Yuri Honing til Tromsø.

En konsert med Honing og bandet hans er alltid en begivenhet, hvor kvartetten er kjent for å nå et langt bredere publikum enn jazz vanligvis gjør. Dette på grunn av at bandet er kjente for å ikke bare spille egne låter, men også ta inn låter og elementer fra rock- og pop-verdenen. Tidligere har Honing blant annet covret både David Bowie og Radiohead.

Med hele 18 studioplater, er det ikke uten grunn at saksofonisten er en av Nederlands mest profilerte jazzmusikere. Sist med albumet Goldbrun i 2017, som fikk strålende tilbakemeldinger i internasjonal presse. I tillegg er det annonsert at Honing er klar med en ny fullengder nå til våren 2020.

Yuri Honing besøkte faktisk Tromsø sist i 2016 under vingene til Tromsø Jazzklubb, som denne konserten også er et samarbeid med.

Billetter

lørdag 25. januar

Kl. 20.00

Lillescenen, Kulturhuset

Voksen: 295,-
Student: 245,-

Kjøp billett

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk